måndag 26 januari 2009

1200:- för att bli tillsagd att vila??



Ibland undrar jag om det inte är som man brukar säga, att "själv är bästa dräng"?
I blev kvar på lasarettet i går kväll för att de så snabbt som möjligt skulle kunna göra alla undersökningar, men de kunde inte säga om det skulle bli i dag, eller i morgon. Nu hade han tur och fick göra allt i dag. Men utan resultat skulle man kunna säga. De kunde nämligen inte hitta något "konstigt" på honom, utan hade mest sagt "Ja... Det kan ju vara att det är så... Eller så kan det vara si...." Vaddå KAN vara? Något är det ju, annars blir man inte så dålig som han är/har varit!
Ordinationen blev att fortsätta vila och ta det lugnt. Gör det allt för ont är det bara att prova med smärtstillande.
Eh, jaha, tack för hjälpen. Sa i från jobbet i morgon eftersom att vi inte visste alls hur det skulle bli, vilken dag han skulle få komma hem eller så, men eftersom att de fick tid för alla undersökningar i dag, så är han hemma igen nu. Skönt..

Nu gäller det bara att få honom att förstå hur man beter sig när man tar det lugnt och det kommer nog inte att bli det lättaste..

...Det är ju svårt att lära gamla hundar sitta! Men om jag, precis som landstinget får 1200:- för att tala om att det är vila som gäller, ja, då kan jag tjata om det precis hur många gånger som helst, varje dag!

1 kommentar:

  1. Usch. Hoppas att ni får veta vad som är felet snart. Och att Igge kryar på sig. Hälsa. O sköt om er nu. Kram

    SvaraRadera