måndag 7 juli 2008

Power Meet och hål i mer än tänderna!


Ännu en vecka av mitt liv har passerat. 25-års dagen närmar sig med stormsteg. Bara 8 dagar kvar nu. Tyckte att den låg så långt in i framtiden nyss..


Så vad har hänt i veckan då? Förutom jobb så har det hunnits med pyspunka på bilen. Inte så kul. Tandläkarbesök, inte heller det är särskilt roligt. Fast det är ju faktiskt i plånboken som det gör mest ont..

Och så har det ju, som brukligt den första helgen i juli, varit Power Meet. Det var faktiskt riktigt trevligt. Jag tycker att det är kul att det händer lite i stan. Vi var ner till Lögarängen i fredagskväll, hela familjen, tillsammans med Katri med familj och Sabina med familj. Mormor och Johnnie var också där, men vi skiljdes efter ett tag då de ville gå vidare och vi stannade upp ett tag. När även vi gått vidare och hittat en bra plätt för picnic och "biltittande" så säger Igge: "Men titta vilka som sitter där!" Det visade sig att de tydligen också tyckt att det var ett bra ställe att parkera rumporna på. :-)


Barnen var jätteduktiga hela kvällen, trots att det blev en aning senare än vad vi hade tänkt från början (eller, i alla fall vad jag hade tänkt). William höll sig vaken ända tills vi kom hem, men sen var det tack och godnatt!


I övrigt har helgen varit lugn och skön.. Det är skönt att inte behöva ha så mycket inplanerat, utan mer ta dagen som den kommer!


I morgon kväll åker William hem till farmor och farfar och ska vara där i ett par dagar. Det kommer att bli så tomt hemma utan honom.. Men han kommer att ha det superkul, för han trivs som fisken i vattnet och har pratat om att åka till farmor och farfar i en veckas tid nu.

1 kommentar:

  1. hej hopp! vi kommer,vilken tid börjar kalejset? kraaam sofia o tovis

    SvaraRadera