fredag 20 februari 2009

Australia

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.
För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och medJapanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommeratt förändra deras liv.




Ja, den här filmen hade vi tänkt att vi skulle gå och se i kväll. Har läst lite om den och vissa tycker att det är den sämsta film de sett, medans andra tycker att den är kanonbra. Men det är väl så det är.. Smaken är som baken... Så det bästa är nog att vi gå och ser den och bildar oss en egen uppfattning!

Williams farmor är ledig i dag och var snäll och erbjöd sig att ha William där så att vi kunde jobba i dag. Och då tänkte vi passa på att smita i väg på bio i kväll också. Det är sällan vi gör något sån't tillsammans, ensamma. Det ska bli mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar