fredag 19 mars 2010

Packa pappas kappsäck.


Tidigt i morgon bitti bär det av till Åland, så nu håller jag som bäst på att packa det vi behöver med oss. Vi är ju bara borta en natt, så det blir inte så mycket att släpa på. Badkläderna ligger i väskan och det är väl egentligen det viktigaste?!

Ibland är det skönt att resa bort från allt. Glöm stress, oväsen och måsten. Här på klipporna, med det oändliga havet utanför, är det enkelt att finna ro och vila ut. Njut av lugnet, slappna av och låt er pysslas om. Kanske väljer ni att gå direkt till vårt sköna badhus för att njuta av bastu och bubbelbad eller varför inte börja er vistelse med att njuta av vår fina kaffebuffé med hembakat från konditoriet. Vila en stund eller ta en promenad vid havet innan det är dags att dra sig bort till restaurangen för en välkomponerad trerätters middag med smak av säsongens råvaror och det åländska landskapet. Slå er ned i bekväma soffor vid den stora sprakande elden, beställ något gott från baren och njut av lågornas sprakande en stund. När tröttheten kommer smygande väntar skönt bäddade sängar. Utifrån hörs bara vinden och havet. När ni vaknar nästa morgon väntar en läcker frukostbuffé.

Det här kan man läsa om på Havsviddens hemsida. Och om ni frågar mig så tycker jag att det låter som att det kommer att bli en riktigt skön helg!



2 kommentarer:

  1. Du måste berätta vad du tyckte sen, om det är värt att åka :)
    Ha det så mysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det ska jag absolut göra! Ska bli skönt att åka bort och "bara vara"! Kram kram

    SvaraRadera