onsdag 15 juli 2009

Fem dagar och redan på Zoo?!

I går var vi i väg till Eskilstuna och gick på zoo. William behövde göra något och det var en lagom utflykt! (Jag hade lika gärna kunnat skriva att vi blev rånade i går, för billigt att komma in, det var det inte! 530:- kostade det att sätta foten innanför grindarna. Jaja.. Drabbar ingen fattig ;-))

När William var i väg och åkte en karusell och jag satt med lilleman i famnen kom det fram en kvinna som tittade och "ojade" sig över hur liiiiiiiten han var och sa hundrafemtioelva gånger att "den där kan inte vara gammal?".
Nej, svarade jag. Han är bara 5 dagar faktiskt. Hon ropar på sin sambo och tycker att han också ska komma och titta och förklarar för honom att den här bebisen är minsann bara 5 dagar och är han inte liiiiiten och ja, hela faderullan igen.
Sambons reaktion på det hela var kort och gott: Fem dagar och redan på zoo?!?

Ja, så kan det vara. Vi hade en helmysig familjedag och jag tror att alla var ganska nöjda (och trötta) när vi begav oss hemåt igen efter att ha tittat på djur, åkt karusell och träffat Fantomen.

2 kommentarer:

  1. Helt rätt Filip, visa dem var skåpet skall stå. MIn egna hade precis passerat 21 dagar då vi åkte till Blekinge tur och retur i personbil. Man skall se til möjligheterna och en nackdelarna med att göra saker och ting
    Söt är han och han kan inte vara så gammal va :) ...
    Monken

    SvaraRadera
  2. Håller med dig om att det är rena rånet att gå på Eskilstuna Zoo. Vi betalade 920 spänn!!!! Och då bara inträdet till Parken. Inge karuseller eller så. Så det blev dyra 5 timmar som vi var där.
    Riktigt gulligt namn på killen.
    Hoppas ni får en fin sommar

    Mvh Annika

    SvaraRadera