måndag 22 november 2010

Värmeljusjakten.


I år ska Williams klass vara med och tävla i "värmeljusjakten" så nu vill vi ha lite hjälp att ta dem så långt som möjligt i tävlingen! Släng inte "värmeljuskoppen", spara den till William istället! :-)

Så här går tävlingen till


Klassen/föreningen samlar in så många utbrunna värmeljuskoppar som möjligt under tävlingsperioden.


De som kan redovisa flest värmeljuskoppar per värmeljusjägare efter tävlingsperiodens slut vinner. För att alla ska tävla på lika villkor är det viktigt att rapportera om antalet värmeljusjägare skulle ändras under årets gång.


17 lokala skolklassvinnare (en för varje IKEA varuhus i landet) belönas med 5000 kronor och en upplevelsedag för hela klassen. Hälften av pengarna ska användas till ett valfritt lokalt miljöprojekt.


Den klass som har samlat in allra flest värmeljuskoppar blir Sverigevinnare och får ytterligare 5000 kronor (totalt 10 000 kronor) att dela mellan klasskassan och det lokal miljöprojekt man själva väljer.


Den vinnande föreningen belönas med 5000 kronor och en upplevelsedag på närmsta IKEA varuhus. Hälften av vinstpengarna ska användas till ett valfritt lokalt miljöprojekt och en upplevelsedag.

E L L I N O R

1 kommentar:

  1. Ok! då ska vi prata med alla tänkbara vänner och bekanta. Visst ska vi hjälpa klassen med det. Vi gjorde detta för ett par år sedan i skolan och det egagerar verkligen alla barn.

    Kram

    SvaraRadera