torsdag 25 februari 2010

Ring, ring...

Nog kommer han ha fullt upp i dag, min käre sambo. Om inte med "företaget" så i alla fall med försäljningen av den här snöslungan, det har ringt oavbrutet i åtminstone en timme nu och jag bara skrattar. Kanske för att det inte är jag som är drabbad? ;-)

Firandet är igång...

...de första gästerna har precis gått. Och inte kom de tomhänta heller, vilken lycka, Ingemar har alltid drömt om att vara egen företagare! :-)

Grattis darling på 30 års dagen!

onsdag 24 februari 2010

Irstaloppet.

"-Mamma, varför kan inte vi ha asfalt hemma istället för grus?
-Varför tycker du det?
-För jag vill ha en snöslunga!"

I dag är det Irstaloppet på dagis. William har sett fram emot det och är fast besluten att han ska vinna!

tisdag 23 februari 2010

Fix, trix och tatuering!

Snart är det dags. På torsdag blir Iggepigge 30 år och det ska vi fira i flera dagar. Men riktig fest tänkte vi ställa till med i sommar.
Ska lämna William på dagis till kl 9 i dag, sen tänkte jag ordna och planera det sista med maten till helgen.


Nu är William med farfar vart än han går, i går förevigades nämligen hans namnteckning på farfars arm! -Visst blev det väl fint?!

lördag 20 februari 2010

Snajsigt!

Det här med ps3 kanske inte är så tokigt ändå. Man kan ju tydligen göra så mycket mer med det än bara använda det till spel, blogga går ju jättebra det med! (även fast det tar lite tid när man inte är van, det blir nog bra om man får koppla in tangentbordet.)

måndag 15 februari 2010

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Vi fick tag i tapeter i går, inte vad jag hade tänkt mig från början, men det blev riktigt fint! Hade inte tänkt flytta ner förän i dag, men vi hade så mycket energi i går, så när allt var utplockat och rummet städat bestämde vi oss för att flytta ner i går kväll ändå.

I dag är det sämre med energi. I alla fall hos mig. Ungarna har varit lite halvhängiga hela helgen och nu börjar jag känna mig likadant. Håll en tumme eller två för att jag inte blir sjuk, jag har inte riktigt tid med det just nu..

söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag!

Hoppas ni har en fin alla hjärtans dag! Även fast jag håller med Stig om att den här dagen är något som handeln har hittat på för att få öka försäljningen så har jag gett bort några små paket till mina grabbar.

Nu är vi på tapetjakt. Igen. Hoppas vi hittar det vi söker i dag.

När vi kommer hem igen ska vi slå oss ihop med grannarna och grilla korv. Det gäller att passa på att njuta av solen när den väl visar sig!

torsdag 11 februari 2010

TV kocken!

Vilket kalas jag hamnade på, först goda frukostmackor och nu tårta! I kväll är det styling och fotografering tillsammans med Annelie, det ska bli kul. Tyvärr innebär det att jag missar lillebror på tv i kväll. Vilken tur att det finns tv3 play, så att jag kan titta på det när jag kommer hem!

tisdag 9 februari 2010

Smaskelismask.

De här pumpakärnorna sprang jag över på affärn igår. Fick med mig en påse hem och de var riktigt goda!

söndag 7 februari 2010

Undrens tid är inte förbi.

Äntligen har pappan i huset skaffat sig en egen e-mail adress. Än är inte undrens tid förbi. ;-)


I dag hade vi tänkt att vi skulle skifta rummen här hemma, men vi struntade i det och tog en tur i det fina vädret i stället!

fredag 5 februari 2010

Fredag - I love!

Fredag är enligt mig veckans bästa dag. Ingen klocka som ringer tidigt på morgonen och man kan ta dagen lite som den kommer. I dag har det blivit skridskor och promenad i Sura och nu väntar middag i Tillberga. En toppendag helt enkelt!

torsdag 4 februari 2010

Lite till, tack.


Vad härligt, det kommer ÄNNU mera snö nu. Just som man hade börjat hoppas på att vädergudarna kanske också tycker att det räcker med det de redan har skickat ner. Men nähä, nu kommer det ett lass till. Visst är det mysigt med snö och kul för barnen att leka i (för vissa av oss "vuxna" också), men det som redan ligger på backen räcker gott och väl!! Vi kommer väl inte att se skymten av gräsmattan förän i början av juli...
Ge mig lite sol. Och en gnutta värme.
(Ida, jag längtar "hem" till dig!)