söndag 30 september 2012

Primeboots

Jag har verkligen förälskat mig i Primeboots, så himla snygga skor! Jag tror inte att jag varit så snäll att tomten kommer med ett par, men skulle just du råka ha en sisådär 3500-4000:- över så är du mer än välkommen att höra av dig, så ska jag tala om vilken modell det är jag önskar! :-)

torsdag 27 september 2012

Nästan fredag.





I morgon är det stängningsdag, vilket betyder att jag är ledig, så man kan nästan säga att jag har fredag idag. Det gör inte ont kan jag säga.

Ska stanna på vägen hem från jobbet och köpa med mig något gott att äta ikväll, vi "firar" nämligen förlovningsdag idag.





Efter ett ganska långt uppehåll har jag och grannen nu tagit tag i det där med promenaderna igen. Vi har en runda på 5 km som vi brukar gå. Igår hängde regnet i luften, men vi tänkte att vi nog skulle hinna runt ändå. Det gjorde vi inte.. Kom hem som en blöt katt :-)

Idag blir det dock ingen promenad, håller mig hemma och "firar" och pysslar om en sjuk W.

tisdag 25 september 2012

Frisk luft.





Är det inte det ena, så är det det andra.. Men nu tänker jag inte gnälla mer, utan ta på mig skorna och gå ut och promenera en stund och känna efter om jag orkar jobba i morgon.
Lite frisk luft har ingen dött av...

måndag 24 september 2012

Inte min dag.





När jag kom ut till bilen i morse var det is på rutorna, termometern visade 2 grader och i baksätet huttrade barnen. Minuterna innan detta hände så satt de i Nyhetsmorgon och sa att södra Sverige fortfarande har sommar. Känns väldigt avlägset med sommar.

Lämnade barnen på skola och dagis och åkte sen till jobbet. Så klart hade jag glömt nycklarna hemma.. Tur att jag börjat lite senare än de andra. Bredde i ordning mina två smörgåsar och gjorde en kopp the, precis som jag brukar varje morgon till frukost. Fick i mig en smörgås innan det tog stopp. Tänkte att jag var väl inte så hungrig som jag brukar vara. Satte igång med jobbet och då, som en blixt från klar himmel hög det till i överdelen av magen. Det fortsatte att göra ont och svida och luften gick liksom ur mig, allt jag ville var att få sova!
Jag höll ut till halv elva tiden innan jag gav upp och åkte hem. Har använt mig av min vän Google och det låter som om det kan vara magkatarr..

Sov tills det var dags att hämta barnen.

Tog med mig Filip upp till lagårn och plockade lite kastanjer som nu ligger i en hög vas tillsammans med ett blockljus. Det blev så höstfint på köksbordet så!

Så sammanfattningsvis så kan man säga att i det stora hela så har det inte varit min dag idag.

I morgon tar vi nya friska tag.


söndag 23 september 2012

Snart är det jul...




Dagarna fortsätter att springa förbi i ett rasande tempo, det spelar ingen roll om det är vardag eller helg, det går lika fort vilket som.
Fortsätter det så här så är vi snart framme vid jul..

Men än så länge är det höst utanför fönstret. Och idag ska vi "höststäda" trädgården. Men först - sen söndagsfrukost!



söndag 9 september 2012

Skogsmullar

I eftermiddags tog vi oss ut i skogen en sväng för att se om vi kunde hitta några kantareller. Och det kunde vi - både gula och trattisar. Vet dock inte om jag orkar rensa allt, så jag kanske tar och ger bort dem till någon som har mer tålamod till det än vad jag har...











onsdag 5 september 2012

Miljöombyte.

De senaste dagarna har sett ut på samma sätt, upp och göra frukost till barnen, skjutsa dem till skola och dagis och sen raka vägen hem för att krypa ner under täcket. Så jag har inte så mycket roligt att dela med mig av... Hemmafruarna i Atlanta bråkar lika mycket som de i Beverly Hills och New York och mellan alla fighter så sover jag ett par timmar innan det är dags att hämta hem barnen igen. Skillnaden I dag är att jag förflyttat mig från sängen till soffan.
Spännande va?








måndag 3 september 2012

Gräsänka.

Om man lever med någon som arbetar på ett lantbruk, då kan man verkligen titulera sig gräsänka så fort det blir fint väder. Och i dag har ju vädret verkligen visat sig från sin bästa sida. Tyvärr har jag legat hemma under täcket och sovit bort halva den här dagen. Och det verkar inte som att det kommer att bli så mycket roligare i morgon heller.

Men klockan ska ändå ställas tidigt, så jag kan tassa ner och "baka" bröd och göra i ordning födelsedagsbrickan till älskade W som fyller 8 år i morgon!

söndag 2 september 2012

Nu är det höst.

Pelargonen på trappen har fått flytta hem till mormor över vintern och är ersatt med bollkryss och ljung.

Jag är tvärtäppt i näsan, huvudet värker och halsen har börjat svida lite..

Nu är det bara lappen om att det går löss på skolan som fattas, sen är det höst på riktigt!