söndag 30 oktober 2011

Ordningen är återställd.

William är hemma igen och ordningen är återställd. Vi har haft fikamarathon hela dagen och snart avslutar vi med bl a monstercupcakes! -Är det Halloween så är det.







Åkte och köpte vinterskor till killarna idag, så nu är även vi redo för den stundande vintern. Jag tror inte att den är så långt borta, snarare att den lurar runt hörnet!

lördag 29 oktober 2011

Du glömmer väl inte?








I kväll har vi haft besök av den här lilla godingen och hans familj, mycket trevligt och alldeles för länge sedan vi sågs tycker jag. Får nog nästla mig in nästa helg och ta igen lite tid :-)

Saknar William som är hos farmor och farfar. De har varit på hockey idag, så jag är övertygad om att han inte har haft tid att sakna oss här hemma.


Du glömmer väl inte att i natt är det dags att dra tillbaka klockan en timme?







Med andra ord kan vi med gott samvete sova en timme extra i morgon!



söndag 23 oktober 2011

Lyckat kalas!














William hade ett lyckat kalas igår och jag tror att alla killarna var nöjda när de åkte hem. Bowling, korv, chips och en runda biljard hann vi med. William åkte hem till en kompis och sov kvar där. Vi andra beställde take away och mumsade i oss det innan vi tittade på en rätt så dålig film. Tror att jag somnade före 21, med påföljden att jag vaknade före 7 i morse, pigg som en lärka!


lördag 22 oktober 2011

Välkommen helg!

Avslutade arbetsveckan med att bowla och äta middag på stan med ett gäng jobbarkompisar. Mycket trevligt! Hur det gick? Mitt lag vann, så klart!




Åkte hem relativt tidigt ändå och känner mig nöjd med det. Idag shoppar vi vinterkläder till barnen och sedan blir det bowling igen. Det är nämligen dags för William att ha kalas för klasskompisarna - bättre sent än aldrig.

torsdag 20 oktober 2011

Förberedelserna inför vintern är igång.




Idag fick "silverpilen" på sig vinterskorna och i helgen tänkte jag fixa barnens vinterskor och kläder. Det är bara att inse att vintern närmar sig.

onsdag 19 oktober 2011

So far so good.





Dag ett är avklarad på skolan. Det har gått bra, men visst känner man sig lite vilsen så här första dagen. Säker andra dagen också, men jag tror att bitarna kommer att falla på plats ganska fort ändå!

Nu väntar en varm dusch och sedan stupar jag i säng, klockan ringer tidigt i morgon bitti med!

måndag 17 oktober 2011

Är gräset grönare på andra sidan?

Idag när vi satt på lunch ringde telefonen. Det var chefen i den andra änden. Hon undrade om jag kunde tänka mig att byta arbetsplats ett tag och erbjöd mig ett byte till en skola i stan. Det är ett ypperligt tillfälle för mig att prova på och se om det är något för mig, innan jag söker en fast tjänst. Så de närmsta 3-4 veckorna kommer jag att jobba heltid i veckorna, men i gengäld är jag ledig på helgerna.

Det är alltså nu jag får möjlighet att undersöka om gräset är grönare på andra sidan.

ÄNTLIGEN!

Den 15 september så anmälde jag till TELIA att jag ville få vårat bredband flyttat till vår nya adress. IDAG, mer än en månad senare har de fått "tummen ur" och kopplat in det åt oss. Inte en dag försent. Så nu välkomnar jag mig själv till civilisationen och firar med att baka en äppelpaj som jag tänker avnjuta i soffan i kväll med TVn som sällskap. Det var inte igår jag gjorde det!

söndag 16 oktober 2011

Vilken tur att IKEA finns!






Nu slipper vi vara sysslolösa i kväll också!

Blommor, gardiner, krukor, stolar, matta....

Listan på saker som vi behöver köpa kan göras hur lång som helst! Jag börjar beta av den sakta men säkert idag. Stolar blir det åtminstone, frågan är bara - hur många får jag in i bilen?




torsdag 13 oktober 2011

Ordning och reda.

Har hunnit med massor av saker här hemma idag, trots att klockan inte ens är 12. Det känns bra! Skönt att det börjar bli lite ordning och reda.
Ska hämta William i skolan om en liten stund och sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på för äventyr.


tisdag 11 oktober 2011

söndag 9 oktober 2011

Inget nät.

För tillfället har vi inget bredband hemma, vilket betyder ingen åtkomst till internet, ingen telefon och ingen TV.
Tror ni att vi får mycket gjort hemma men ändå kan gå och lägga oss relativt tidigt om kvällarna? Ja, men visst, precis så är det.

Så fort att vi fått igång nätet hemma så kommer jag att blogga om en hel del, bl a har jag ju en del fina bilder från M & C's bröllop att dela med mig av, om jag får tillåtelse av dem att göra det vill säga.

Så, vi hörs när Telia har skärpt till sig och levererat det de ska (det är klart, det går ju alltid att mobilblogga, men i ärlighetens namn så tror jag inte att ni saknar mig sååå mycket).