tisdag 31 maj 2011

En bit av lekparken.





Härlig ledig dag.

I vanlig ordning så skjutsade jag William till skolan i morse. Åkte sedan vidare till ICA Maxi för att handla lite. Behövde mest frukt och grönt så det gick ganska fort. Vilken debatt det har blivit om våra grönsaker förresten - ska man äta eller inte?

Har även hunnit med promenad och lek i lekparken.
Nu njuter vi av solen och värmen som har kommit till oss i dag!

söndag 29 maj 2011

Mors dag.

Grattis alla mammor, det är vår dag i dag!

Jag blev väckt med paket i morse innan det var dags för mig att fara till jobbet.
I paketet låg en fin iphone som jag tjatat om så länge - tack mina goa grabbar! Köpte med mig lite tårta hem som vi har mumsat på. Snart är det läggdags för kidsen och jag, ja jag sitter nog och pillar på min nya leksak hela kvällen skulle jag tro ;-)

måndag 23 maj 2011

William in action!



IMG_1248 (2)
Ibland vill man spela ute..
 


IMG_1177 (2)
...Och ibland vill man stå i mål.
 

IMG_1208 (2)
Däremellan kan det vara gott med lite jordgubbar!


lördag 21 maj 2011

Jordens undergång?

Enligt Harold Campings uträkningar så är det i dag kl 18.00 som jorden kommer att gå under... På aftonbladet kan man läsa att Nya Zeeland har "klarat deadline" och alltså överlevt den stundande undergången. Tror att inte heller vi behöver oroa oss, för det är tydligen inte första gången denna man har räknat på det här. Så jag tar det i alla fall med en nypa salt. Eller, rättare sagt - jag är inte ett dugg orolig för att jorden ska gå under om dryga 2 ½ timma.

Nä, jag tar och anordnar grillparty i trädgården istället, gästerna är inbjudna till 17.30, så om jag mot förmodan skulle ha fel, så hinner vi ju i alla fall med en välkomstdrink. Eller två.

onsdag 18 maj 2011

Dagens goda gärning.

Nu har jag lämnat barn på skola och dagis och hunnit med att promenera en bra bit. På vägen tillbaka till jobbet så "hittade" jag en liten gullig tant i skogen. Hon hade parkerat rullatorn på cykelvägen och gått upp i skogen för att plocka lite Liljekonvaljer, men sen kom hon inte ner igen utan blev stående där. Min goda gärning för dagen fick bli att hjälpa henne att komma ner igen.

Nu ska jag svira om till arbetskläder och sedan är det jobba som gäller fram till i eftermiddag..

söndag 15 maj 2011

"Såja... Såja..."

Gurkans%20sk%C3%B6nhetstips

Att Gurkan är lite av en "allkonstnär" det visste jag, men att han var skönhetsexpert också - det har jag missat! :-)

lördag 14 maj 2011

Vi bygger ut!

Eller snarare ungarna bygger ut. Undrar om de flyttar hemifrån i sommar?

Möte på vägen.

Jodå, det blev cykeln i morse. 50 minuter tog det för mig att ta mig till jobbet.

Nu när jag är på väg hem valde jag en annan väg och fick möte med familjen och två av Williams kompisar längs vägen.

Nu kastar vi stenar i vattnet vid nya bron en stund innan vi rullar vidare hem!

Life is good!

fredag 13 maj 2011

Hela panelen börjar gråta...

...och jag med!

Vad fint det är med äkta glädje och kärlek!

Klippet startar 20 minuter in i programmet.

Hattrick.

Tre dagar i rad har jag startat dagen med huvudvärk. I med en alvedon eller två och sedan har det blivit bra. Undrar om jag druckit för lite, eller om det är vädret? Hoppas att jag slipper det i morgon i alla fall.

Ska se på Bonde söker fru innan det är dags att krypa till kojs. I morgon ska jag jobba och jag funderar faktiskt på att ta "järnhästen" dit, så jag får hoppas på uppehåll! För även om det "inte finns något dåligt väder", så är det ju bra mycket trevligare om solen skiner tycker jag.

måndag 9 maj 2011

Promenad innan jobbet.

En timmes promenad innan jobbet. Fåglarna kvittrar och solen skiner - i like!

lördag 7 maj 2011

Konfirmation.

I dag har vi varit på konfirmation för lillkusinen. Tja, så liten är han ju inte längre, men han är fortfarande min yngsta kusin! Han var så duktig som både pratade och sjöng i kyrkan. Synd att jag glömde kameran i bilen (i dag kändes det nästan som att vi fick vara glada att vi kom ihåg oss själva, haha.), men jag förlitar mig på att jag får lite bilder mailat till mig så småningom.

Dagen har bjudit på strålande väder, så efter den otroligt goda italienska buffén vi bjöds på så intog jag sittplats i solen ute på altanen. Hoppas att det blir lika fint i morgon.

Är sugen på att handla hem lite blommor, men jag undrar om det är för tidigt? Jag orkar inte hålla på att bära ut och in varenda dag, så jag kanske ska vänta ett litet tag till?

söndag 1 maj 2011

Vi klarade oss!

Himlen var alldeles grå i går eftermiddag och det kom ett par stänk med regn, men sen blev det inget mer - helt otroligt! Vad jag kan minnas så har det regnat de senaste åren på valborg, men i år slapp vi alltså undan!

Men kallt - det var det! Det blev ingen brasa för oss i år, vi höll oss hemma och i ärlighetens namn så tror jag faktiskt inte att det var någon som saknade den? Åt god mat och spelade kubb. En gång, sen var vi tvugna att gå in och värma oss.

Vi hade en trevlig kväll som övergick i tidig natt och det blev dags att krypa till kojs. Det var inte roligt att kliva upp och åka till jobbet i morse, men nu när jag är uppe och här så ska det väl gå bra det med!