lördag 30 oktober 2010

Bättre sent än aldrig.

I dag har William äntligen haft sitt kalas för skolkompisarna. Bättre sent än aldrig finns det visst ett uttryck som heter och det stämmer ju in i det här fallet.

Alla barn verkade nöjda och glada när de åkte härifrån och då är jag också det!

Nu sätter vi oss ner och andas lite innan vi ruschar vidare med livet.


E L L I N O R

torsdag 28 oktober 2010

Livstecken.

Ibland undrar jag om jag ska ha kvar min blogg, det blir ju glesare och glesare mellan inläggen känner jag. Och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på heller. Måste man alltid skylla på något?

Den får hänga kvar så länge. För vem vet? En vacker dag kanske jag får lust att blogga som aldrig förr :-)


E L L I N O R

torsdag 14 oktober 2010

VOLBEAT PÅ HOVET 9/10 2010, INTRO.



♥ E L L I N O R

Vi bor på landet.

Vi överlevde Stockholmsresan, men jag förstår att de som bor i Stockholms innerstad måste ha sommarhus att åka till. Sällan har jag väl mött så mycket stressade människor på ett och samma ställe!

Konserten då? Den var riktigt bra! Synd bara att man inte kan säga detsamma om banden som hade fått "äran att värma upp" publiken (Entombed var det ena bandet och det andra var något som följt med från Danmark, minns inte namnet på dem). De var R I K T I G T dåliga. Eller, egentligen är de nog inte så dåliga, för jag tror att det krävs en ordentlig skopa med musikalisk talang för att sjunga (?!) på det sättet de gör, utan det är nog snarare så att det inte är musik i min smak.

Men Volbeat - så bra, så bra!
...så bra!


E L L I N O R

lördag 9 oktober 2010

VOLBEAT

Det har blivit dåligt med bloggande, eller ja, tid för att sitta vid datorn överhuvudtaget den senaste tiden. Nu har jag slagit på datorn för att jag måste. Har kollat upp tågtider på eftermiddagen.
Vi ska ju nämligen till Stockholm och titta på VOLBEAT i kväll. Tänk att det redan gått 4 månader sedan jag köpte biljetterna?!?! Sjukt vad tiden går fort! Det ska hur som helst bli jäkligt kul och jag ser fram emot det jättemycket. Ska packa ungarnas väska och sedan ta fram vad jag själv ska ha med mig, vi blir kvar en natt på hotell - lovely!
E L L I N O R