tisdag 30 september 2008

Citron är mitt förnamn i dag...

En hel vecka har gått igen sedan jag bloggade... Dåligt av mig, jag vet.. Men jag ska försöka bättra mig! (Med betoning på försöka.)

En hel del har hänt sedan sist... Nu är jag inte bara sambo, utan även.....

Tada! -Fästmö (vilket fult ord, egentligen....)! För i lördags slog vi till och förlovade oss. Har fått många gratulationer från vänner och bekanta som är glada för vår skull, en del menar att det var på tiden och att vi borde gjort det för länge sedan! ;-)

Så tusen tack alla goa' vänner!

Den här veckan är det extremt mycket jobb som står på schemat för min del är ledig först nästa tisdag och då har jag planerat in att umgås med Ida (hoppas hon vill det, haha), som är hemma i ett par dagar innan hon packar väskan igen och beger sig i väg till nästa destination, som den här vintern kommer att vara Krabi. Avundsjuk? Jag? -Neeeej.... *Drömmer mig bort*

Nu ska jag gå ner och slå på TVn och sätta mig på min motionscykel... Har fått höra tre gånger i dag att jag är tjock och tillochmed blivit tillfrågad om jag är gravid...
Ja... Jag har gått upp "några" kilo.. Men det är min business och ingen annans... *morr*

Sur.... Det är vad jag är....

tisdag 23 september 2008

Gör som grodan; lev på hoppet!

Det är så tråkigt när datorn där hemma inte fungerar.. Det blir liksom inget sammanhang i bloggen längre när man inte kan uppdatera så ofta som man vill.

När William har somnat i kväll så ska jag i alla fall ta mig i kragen och försöka få lite ordning och fason på alla foton. Och det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning till att få ordning på datorn.

I går kväll hade jag "operation; övertalning" hemma. Jag skulle så gärna vilja lägga in nytt golv i hallen och köket. Nu har vi ju tråkiga, fula, äckliga plastmattor. Och det finns ju faktiskt fina golv på IKEA för en billig peng. Så förhoppningsvis så får vi nya fina golv hemma inom kort. Man får ju göra som grodan: leva på hoppet! ;-)

Får se om jag kommer hem som jag ska från jobbet i dag. Vi har haft problem med telefonerna i snart en timme och köerna kommer förmodligen att sträcka sig ända till Kina... Suck..

fredag 19 september 2008

Jag och min nya frisyr drar på krogen nu!




Självklart får även mina goa vänner följa med. Hela gänget som är hemma hos Maria är: Jag, Maria, Cissi, Katri, Annelie och Carro. Med andra ord; hela partyligan!






I kväll kommer vi att ha kul!


18.29 och de flesta av oss har nog redan fått nog med alkoholhaltiga drycker, men å andra sidan är det ju happy i baren fram till kl 20.00!


Som Katri skulle ha sagt det: Paaaaaarty!




Puss på Er!

lördag 13 september 2008

Cykla, cykla, cykla..

I går kväll åkte vi som sagt till Tillberga för lite fredagsmys. Vi gjorde varma mackor och snaskade lite godis. Barnen lekte och hoppade studsmatta. Så småningom så hamnade vi mammor framför TV:n med en varsin mikrofon i handen. Singstar på hög nivå! Stackars alla grannar som fick lov att stå ut med våra "vackra" stämmor så länge. Haha. Vi hann plöja igenom både svenska schlagers och best of the 80's! innan det blev dags för oss att bege oss hem.
William somnade som en stock i bilen, så det var bara att lyfta in honom när vi kom hem och krångla av kläderna.

Satte på en dvd med Desperate Housewives och hoppade upp på min nyinköpta motionscykel och cyklade lite drygt en mil. Sen blev jag trött och orkade inte mer, så då duschade jag och gjorde kväll.
I dag jobbar jag till 17.00, så det blir nog inte så mycket annat gjort för mig i dag. Hem och laga mat när jag slutar och sedan ta helg, för i morgon är jag ju ledig.
fredag hoppas jag att vi ses på Blue Moon Bar i Västerås.
Smalare än Thord står på scen under after worken.

fredag 12 september 2008

Äntligen fredag kväll!

Ska hänga upp lite tvätt och plocka undan lite, sedan åker jag och William till Tillberga för lite fredagsmys!

Jag är lite ond, i smyg...





Du är 14% ond!



Du är en aningen ond, fast i smyg!

Fler test hittar du på testportalen.se


tisdag 9 september 2008

Ofrivilliga "husdjur"..

Det borde vara alla tjejers dröm att få en egen häst, men inte min. Och speciellt in när den har en stamtavla där namnet TROJAN står med.

Det är nämligen vad som hänt mig på datorn där hemma, trots brandvägg och virusprogram och jag vet inte vad. Hela datorn håller på att rasa samman. Så nu MÅSTE jag köpa med mig en massa skivor hem, så att jag kan bränna alla bilder jag har på datorn. Och det vill inte säga några. Jag vet, jag skulle ha gjort det här mycket tidigare, men det har bara inte blivit av. Så nu lär jag få sitta ett tag och hålla på.. Suck.

Så tills jag har ordnat datorn där hemma, så kommer det att bli lite dåligt med inlägg på bloggen.

Har haft fullt upp i helgen med kalas och jobb. I lördags tog det inte många minuter innan jag somnade när jag la huvudet på kudden. Det var knappt så att jag orkade gå upp och lägga mig. Trodde att det var mitt i natten, men när jag slängde ett öga på klockan, innan jag landade på kudden, så såg jag att den bara var strax efter 22!

William fick jättemycket fina presenter. Tusen tack till alla som kom för att fira vår lilla kille, som har blivit en stor fyraåring!

I veckan som kommer så är det bara jobb som gäller. Är ledig i helgen och det ska bli så skönt att bara få umgås med familjen.

Nästa fredag är det inplanerat en After Work på BMB för min del, det ser jag också fram emot otroligt mycket. Det var längesedan jag var ute nu. På scen står Smalare än Tord!

fredag 5 september 2008

Romantisk middag för två.

I går var dagen då min älskade unge fyllde 4 år. Han slog upp ögonen och sa: "Mamma.. Jag fyller ju år i dag!"

Efter paketöppnande och frukost gjorde vi oss i ordning för en dag på Busborgen. Vi hade sällskap av Sofia, Wilma, Mathias och Maria.
Mycket lek och bus blev det. Vi var där tidigt, så det var inte alls mycket folk som hunnit dit än - skönt!
Mat och fika blev det också innan vi styrde hemmåt.

Stannade på Maxi på vägen hem för att handla det som skulle med till kalasandet på dagis i morse.

Lagom till middagen i går kväll tittade Katri och Wilma förbi. Med sig hade de ett JÄTTE paket med en radiostyrd helikopter i.
Jag undrar vem som gillade den presenten mest, pappan eller sonen? -Det är nog dött lopp!

I kväll är Katri och Mathias ute och äter romantisk middag för två, de fick det i gemensam 25-års present av oss när de fyllde. I presenten ingick det även barnpassning, så i natt sover Wilma kvar hemma hos oss. Passar ju perfekt, eftersom att vi ska ha kalas i morgon och de ändå skulle hit då.
Mathias har planerat och donat och grejat, för att överraska Katri med en middag i kväll! Hur gulligt är inte det då?
Hoppas att de har det trevligt och njuter av varandras sällskap, samt att de passar på att sova ut i morgon.
Men jag vet ju hur det brukar vara, när man kan och får sova, då vaknar man supertidigt... Jaja, de behöver inte gå upp i alla fall, utan kan ligga i sängen och dra hur länge de vill. Nästan i alla fall. Haha.

Nu i kväll har jag bakat en massa smaskens att bjuda på i morgon. Ska ta mig i kragen och städa lite nu också, innan I kommer hem.

onsdag 3 september 2008

Då och Nu

Oj, oj. Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen. Skämmes...


Har hunnit med både kräftskiva och dop. Dopet var jättefint och Tova skötte sig fin, fint. Hon till och med somnade under cermonin i kyrkan och sov så gott så! Haha.

Och i går så var jag till kyrkogården för att lägga en blomma på älskade Malins grav. I går var det 7 år sedan jag miste en av mina bästa vänner. Det går knappt en dag utan att jag på något vis tänker på Malin.


I morgon fyller den här lilla godingen hela 4 år och då blir det busborgen och paket för hela slanten. Kalas har vi på lördag.


2004


2008